Home Auto Events Team POG Meeting at Atomium

Team POG Meeting at Atomium

by admin

anounce

  POG en zijn team zijn lokale autohelden in de regio Noord-Frankrijk & West-Vlaanderen. Hij heeft een massale aanhang op Youtube, Facebook & Instagram. Waar hij ook toekomt, vuurwerk (letterlijk) verzekerd. Deze week verscheen op social media de aankondiging dat Team POG om 14.00 zouden aanwezig zijn aan het Atomium in Brussel MET een verrassing. Het Team sprak rond de middag af op de grens van België & Frankrijk.

  Vandaar vertrokken ze in kolonne richting Brussel.

  Als we de autostrade even verlaten om te tanken zien we overal verwonderde gezichten. Je ziet natuurlijk niet iedere dag een bont allegaartje supercars. De enkelingen die hun smartphone bovenhaalden waren slechts een voorsmaakje van wat ons te wachten stond in Brussel.

  Terug de weg op wisselen we af tussen regen, sneeuw, hagel en zonneschijn. Niet evident om foto’s te maken, maar het leverde toch enkele voltreffers op.

  Eenmaal aangekomen aan het Atomium is één ding duidelijk, POG himself & de Pogtador ontbreken nog.

  Een half uurtje later horen we tumult in de verte. Hieronder een live videoverslag (in bedenkelijke kwaliteit, maar mooie sfeerbeelden)

  Zelfs Automoto het Franse televisie programma van TF1 was aanwezig om een reportage te maken over de inhuldiging van de Lantana Purple Mclaren 675LT MSO Spider kortweg MCPOG.

  De eerste poging om de Team POG wagens mooi op een rij te zetten voor een photoshoot/videoshoot werd gedwarsboomd door de Brusselse politie.

  Ook onze live video stream werd niet geapprecieerd. Het feit dat Politie burgers niet mag verbieden van te filmen of mag verplichten beeldmateriaal te verwijderen, laten we even buiten beschouwing.

  De tweede poging was wel een succes, de filmploeg van Automoto kon er nog enkele mooie beelden vastleggen voor hun reportage. Het was een topdag voor POG: een nieuwe supercar en een fijne namiddag met talrijk aanwezige vrienden om het allemaal samen mee te beleven.

  Vervolgens werd de dag afgesloten in een kwaliteitsrestaurant, Alex Molik was erbij en zag dat het goed was!

  Tekst, Video & Foto’s: Jonas

  You may also like