Home Auto Events Cars & Coffee London 2017

Cars & Coffee London 2017

by admin

Als organisator van Cars & Coffee Belgium proberen we af en toe een evenement mee te pikken van onze collega’s, in het voorjaar waren we aanwezig op Cars & Coffee Brescia. Deze keer waren we erbij voor de eerste editie van Cars & Coffee in London. Een stad die gekend is om zijn hoge aantal supercars per vierkante kilometer is natuurlijk een excellente plaats om het Cars & Coffee concept te introduceren.

We verzamelden aan het supercarhotel bij uitstek: The Dorchester met enkele social media fenomenen: De in onze streken goedgekende POG, Rana65556, Tazzybabyyy en de oprichter van “The Cars & Coffee Company” Francesco . Na een kleine fuelstop werd de tocht verder gezet richting Topaz Detailing waar het evenement doorging.

Bij aankomst zagen we meteen dat het goed was, heel wat supercars waren reeds aanwezig. Uitschieters waren natuurlijk de aanwezige Hypercars: een Bugatti Chiron, een Mclaren P1 LM en tweemaal de “gewone” P1.  Drie Ferrari Laferrari’s een F40 en een straatlegale FXX.

  Viermaal de Porsche 918, tweemaal Pagani Zonda en een Koenigsegg Agera.

Daarnaast waren er talrijke limited edition supercars aanwezig waaronder:  De Mclaren MSO HS (1 van 25 exemplaren), verschillende Ferrari F12 TDF’s, een Porsche 911R en meer van dit soort lekkers.

Daarnaast waren er ook enkele getunede supercars: een F12XLT (wat dat ook mag zijn?) een Bentley Mansory GT Race en een Porsche GT3 …

Een deel van de wagens is dan nog doorgereden naar een tweede locatie buiten Londen.  Van die rit zullen nog knappe beelden verschijnen op de pagina van POG.

Het was een pracht evenement dat duidelijk maakt dat er heel wat mogelijkheden zijn in Londen!

Foto’s en tekst: Jonas

You may also like