Home Auto Events Cars & Coffee Brescia 2017

Cars & Coffee Brescia 2017

by admin

9 April was er voor de supercarliefhebber in europa maar 1 place to be: Brescia in Italie.

Daar vond voor de 5de keer Cars & Coffee Brescia plaats, naar ons mening het beste supercar evenement in Europa. Maar echt objectief zijn wij natuurlijk niet aangezien we deel uitmaken van de Cars & Coffee Familie. Na het ontbijtbuffet op zondag verlieten we ons hotel met menig andere supercar eigenaars op weg naar het privé gedeelte van het evenement in het prachtige  “Corte Francesco” park.

Langzaam maar zeker kwamen de supercars toe en werden ze op begeleid naar de toegewezen locatie.

Het was een heel surreële ervaring de wagens bleven maar toestromen, een diverse selectie met voor elks wat wils, zowat allemaal het supercar label waardig. Ik voelde me heel even terug een vijfjarige die losgelaten werd in een snoepwinkel. Enkele van mijn persoonlijke favorieten: Lamborghini Miura, Murciélago 40th Anniversary, Aventador SV Roadster, Diablo SV. Van de Ferrari Stal as er te veel om allemaal op te sommen maar we doen een beknopte poging: F40, Enzo, 599GTO, F12TDF, Laferrari,  ruim een dozijn Suderias en een dozijn 458 Speciales. Twee Jaguar F-Type Project 7! De meesterwerkern van Pagani: de Huayra Roadster & Zonda F. Kortom een dag vol verwondering, woorden schieten te kort, hopelijk slagen de foto’s erin om een beeld te schetsen.

Na het privé gedeelte in Corte Francesco trokken de wagens in kolonne richting park Sigurtà. Daar stonden hen ruim 20.000 liefhebbers op te wachten.

Cars & Coffee Brescia beleven was inspirerend maar tegelijk zet het ons met de voeten op de grond betreffende het niveau die we op Cars & Coffee Belgium halen. Heel benieuwd hoe ver we zullen staan over enkele jaren. Kom gerust zelf oordelen op Cars & Coffee Kortrijk op 21 Mei.

Alle foto’s gemaakt door  Jonas, met uitzondering van Tomasz Majewski zijn prachtige foto’s te herkennen aan het TM watermerk.

You may also like