Home Auto Events Carfreitag met POG en Paasweekend aan de Nürburgring

Carfreitag met POG en Paasweekend aan de Nürburgring

by admin

Op een impulsieve donderdagavond besloten we om de dag nadien met de POGwagens af te zakken naar “Carfreitag” aan de Nürburgring, de jaarlijks terugkerende drukke vrijdag aan de groene hel. We vertrokken op vrijdagmorgen België me de Lamborghini Aventador en de Mclaren 675 LT en de Ferrari 458 Speciale Aperta met mezelf aan het stuur. Na een vrij vlotte rit tot in Duitsland begon het verkeer te stroppen eenmaal in de buurt van de Nürburgring.


We hadden afgesproken met Robert Mitchell & Boosted Boris aan hun nieuw project: Apex Nürburg. Later die dag werden we vervoegd door Shmee 150 en M666YA. Le Martien van Team Pog  heeft overal doorgeslapen, wie zei dat een Lamborghini onpraktisch is?

Zaterdagmorgen zijn Robert Mitchell en POG nog even op de Ring geweest, daarna vetrokken POG en Le Martien richting België.

Ik bleef achter met de Pogtador en werd vervoegd door wat vrienden om naar jaarlijkse gewoonte het Paasweekend door te brengen op en rond de Nürburgring. In de loop van het weekend hebben we nog enkele knappe wagens gezien: De Gumpert Apollo, BMW M4 GTS, de nieuwe AMG GT R, heel wat Porsche GT3 RS-en, een knappe Mclaren MP4 12C en talrijke andere pareltjes.

Foto’s & Tekst: Jonas

Foto’s on track: Steven

You may also like